Salată De Paste Mediteraneene

Salată De Paste Mediteraneene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Paste mediteraneene. Această rețetă servește 20 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 127 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de măsline, dovlecei, paste rotini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată De Paste Mediteraneene, Salată De Paste Mediteraneene, și Salată De Paste Mediteraneene.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se amestecă roșiile și maiaua într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați paste; aruncați pentru a acoperi. Rezervați 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4
Adăugați ingredientele rămase în amestecul de paste; Se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
6
Se presară cu brânză rezervată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista