Salată de orez de primăvară cu sos de lămâie-mărar

Salată de orez de primăvară cu sos de lămâie-mărar
Salata de orez de primăvară cu pansament cu lămâie-mărar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 262 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zahăr, sare și piper, ciorbă de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați salată de primăvară cu ridichi și pansament de mărar cu iaurt, Salată De Somon-Cartofi Cu Sos De Lămâie-Mărar, și Salată nordică cu somon afumat și sos de lămâie-mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 pregătiți orezul conform instrucțiunilor ambalajului folosind stoc în loc de apă și omițând sare și unt. Puneți deoparte când ați terminat.2 între timp, tocați legumele și aduceți cratița 3/4 plină cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați fasole verde și mazăre de zăpadă și blanch timp de aproximativ 4-5 minute sau până la sensibilitatea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
3
Îndepărtați cu lingura cu fante și lăsați să se răcească.3
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați sparanghelul în apa rezervată în cratiță și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute sau până la sensibilitatea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se scurge și se lasă să se răcească cu alte legume.4 în castron mare wisk împreună suc de lamaie, ulei de masline, marar, usturoi, sare și piper.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați orez și legume și aruncați.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Garnisiți cu crenguțe de mărar și pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista