Salată De Orez Cu Anghinare Fără Lactate

Salată De Orez Cu Anghinare Fără Lactate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata de orez cu anghinare fără lactate. O porție conține 552 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.12 pe portie. Această rețetă de la Go Dairy Free necesită inimi de anghinare marinate, arpagic, pudră de curry și apă. Această rețetă este plăcută de 217 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Trecutul de anghinare ușor, fără Gluten, fără lactate al Marta Sasinowska, Dip De Anghinare Cu Spanac Fără Lactate, și Dip De Anghinare Cu Spanac Fără Lactate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Scurgeți anghinarea, rezervând marinada dacă folosiți inimi de anghinare marinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare MarinateInimi De Anghinare Marinate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2
Tăiați ușor inimile de anghinare și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
3
Într-o caserolă sau într-un castron de servire, amestecați împreună maioneza, pudra de curry, apa, pasta de bulion și marinada rezervată de anghinare. Dacă utilizați Inimi simple de anghinare din conserve, adăugați condimentul Italian, oțetul balsamic și uleiul de măsline în loc de marinada de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați inimile de anghinare tocate și arpagicul și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5
Adăugați orezul răcit, sfărâmând orice bulgări cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Se amestecă până se combină.
7
Păstrați la rece până la servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista