Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Okra prăjită. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.48 pe portie. O porție conține 405 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii, ulei de arahide, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată De Okra Prăjită, Rețetă De Salată De Okra Prăjită, și Salată de grădină cu crutoane de Okra prăjite.
Instrucțiuni
1
Combinați făina de porumb și sarea. Înmuiați okra în zară; dragă în amestec de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină De Porumb
Bame
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se toarnă ulei de arahide la o adâncime de 2 inci într-un cuptor olandez sau o tigaie adâncă din fontă; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
3
Se prăjesc okra, în loturi, 2 minute sau până devin aurii, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bame
4
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Suport De Sârmă
5
Aranjați frunzele de salată pe un platou de servire; se acoperă cu roșii, felii de ceapă și ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Ardei Gras
Tomate
Ceapă
6
Adăugați pansament de lămâie, aruncând în strat. Se acoperă cu okra prăjită și se presară cu slănină mărunțită.