Salată de Mango, Jicama și ridiche cu sos de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de Mango, Jicaman și ridiche cu pansament de arahide. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 162 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână mango, ulei vegetal, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Rețete similare includ Salată de Mango, Jicaman și ridiche cu sos de arahide, Salată de jicama, ridiche și Mango, și Salată de jicama, ridiche și Mango.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mediu, bateți untul de arahide și sucul de lămâie până se omogenizează.
Adăugați zahărul brun, uleiul vegetal și puțină sare și bateți până se combină.
Adăugați suficientă apă pentru a subția sosul și dați-i o consistență asemănătoare pansamentului, aproximativ 2 până la 3 linguri.
Așezați ridichile, verdeața, Mango, jicama și coriandru într-un castron mare și aruncați împreună.
Stropiți cu pansamentul, aruncați folosind clești pentru a acoperi și servi.