Salată de linte cu spanac, nuci pecan și Cheddar

Salată de linte cu spanac, nuci pecan și Cheddar
Salata de linte cu spanac, nuci pecan și Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1018 calorii, 61G de proteine, și 47G de grăsime per portie. Pentru $ 8.79 pe portie, această rețetă acoperă 75% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, ulei de măsline, linte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de mere, pere și Cheddar de toamnă cu nuci pecan, Salată De Spanac Cu Mere Și Nuci Pecan, și Salată De Spanac Cu Piersici Și Nuci Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, combinați lintea, ceapa, morcovul, usturoiul, frunza de dafin și suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți; aruncați ceapa, morcovul, usturoiul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Într-o tigaie mică, prăjiți pecanele la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Sau prăjiți-le într-un cuptor de 350 timp de 5 până la 10 minute. Taie-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, bateți împreună 2 linguri de oțet, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați uleiul încet, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Tăiați jumătate din spanac și puneți-l într-un vas mare de sticlă sau din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați lintea fierbinte și aruncați cu jumătate de pansament, restul de 2 linguri de oțet, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aruncați ușor amestecul până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Aruncați spanacul rămas în pansamentul rămas și puneți pe farfurii. Se acoperă cu amestecul de linte și nucile pecan prăjite. Folosind un cojitor de legume, radeți brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
LinteLinte
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
9
Recomandare de vin: această salată, cu linte și cheddar bogat, poate rezista cu ușurință la un vin roșu fructat. Aromele prăjite de fructe de pădure ale lui petite sirah o fac potrivită pentru partea respectivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
LinteLinte
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista