Salată de fenicul și varză
Salata de fenicul și varză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 151 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită varză purpurie, scallions, oțet de vin roșu și zahăr. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de fenicul și varză, Varză Și Salată De Fenicul, și Salată De Fenicul Și Varză.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aruncați feniculul, varza, ceapa și slănina împreună într-un castron mediu.
Bateți maioneza, oțetul, frunzele de fenicul, zahărul și sarea și piperul, după gust, într-un castron mic.
Adăugați pansamentul la salată și aruncați pentru a acoperi.