Salată de fasole verde cu ceapă roșie topită

Salata de fasole verde cu ceapă roșie topită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ulei de canolan, ulei de măsline, fasole subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de fasole verde și Radicchio cu sfeclă prăjită și ceapă roșie balsamică, Ceapă Roșie Murată, și Conopidă cu ceapă topită și semințe de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa într-o tigaie mare și stropiți cu ulei de canola. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana cand ceapa este foarte moale, dar nu se rumeneste, 20-25 de minute.
Transferați ceapa într-un castron pentru a se răci.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea verde și gătiți până când este fragedă, dar crocantă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă într-o strecurătoare și se clătește sub apă curentă rece.
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Într-un castron mare, amestecați împreună oțet și sos de soia.
Bateți în ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Adăugați ceapa și fasolea și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper suplimentar.
Se servește la temperatura camerei.