Salată de fasole, năut și feta
Salata de fasole, naut și feta durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.1 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 271 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole verde, ulei de măsline, G poate năut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Salată de năut și Feta, Salată De Năut Feta, și Salată De Năut - Feta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Întindeți fasolea pe o tavă de copt, condimentați și stropiți peste 1 lingură de ulei. Se prăjește timp de 10 minute până se carbonizează ușor. Sfat într-un castron cu năut.
Într-un robot de bucătărie, faceți un pansament șuierând împreună usturoiul, roșiile uscate la soare, ardeii, oțetul și uleiul rămas. Se condimentează, se amestecă în fasole cu feta și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.