Salata de fasole cubaneză este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 20 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ardei jalape o piper, murături de mărar Claussen kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cubanez Negru Bean Dip, Supă Cubaneză De Fasole Neagră, și Hummus De Fasole Neagră Cubaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă uleiul, coriandrul, sucul de lămâie, oțetul, chimenul, ardeiul jalapeno și oregano într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă ușor. Acoperă. Se da la frigider 2 ore sau peste noapte. Amestecați ușor chiar înainte de servire.