Salată De Fasole Cubaneză

Salată De Fasole Cubaneză
Salata de fasole cubaneză este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 20 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ardei jalape o piper, murături de mărar Claussen kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cubanez Negru Bean Dip, Supă Cubaneză De Fasole Neagră, și Hummus De Fasole Neagră Cubaneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă uleiul, coriandrul, sucul de lămâie, oțetul, chimenul, ardeiul jalapeno și oregano într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă ușor. Acoperă. Se da la frigider 2 ore sau peste noapte. Amestecați ușor chiar înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista