Salată de fasole cu anghinare

Salată de fasole cu anghinare
Salata de fasole cu anghinare este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 271 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de oregano, oțet balsamic, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată aruncată cu anghinare, Salată de varză cu anghinare la grătar, și Farro cu anghinare și salată de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti salata, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a pregăti pansamentul, combinați brânza și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă sosul peste salată; se acoperă și se răcește timp de 1 oră.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista