Salată De Fasole Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole albă. Această rețetă servește 6. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 81 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Dacă aveți vinetă de lămâie, fasole precum nordul spectaculos, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Salată De Fasole Albă, și Salată De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, înmuiați fasolea în apă rece pentru a acoperi cu 2 inci cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Scurgeți fasolea. Într-o cratiță de 3 x 4 litri acoperiți fasolea cu apă rece cu 2 inci și fierbeți până se înmoaie, 1 până la 1 1/4 ore. După aproximativ 45 de minute, condimentați fasolea cu sare.
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și transferați-o într-un bol. Amestecați ușor vinaigreta în fasole caldă. Fasolea poate fi preparată până în acest moment cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, înainte de a fi răcită, acoperită.
Tăiați subțire țelina și scallions. Se toacă pătrunjelul și usturoiul tocat.
Adăugați țelină, scallions, pătrunjel, usturoi, arpagic și tarhon la fasole și amestecați suc de lămâie și sare și piper după gust.
Serviți fasolea caldă sau la temperatura camerei.