Salată De Cuscus-Rucola
Salata de Couscous-rucola este o vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 188 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, cuscus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată israeliană de cuscus și roșii cu Pesto de rucola, Salată de cuscus, linte și rucola cu usturoi-vinetă Dijon, și Salată de cuscus de cireșe și rucola cu vinaigretă balsamică (plus un cadou!).
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă cuscusul nefiert și sarea.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Puf de cuscus cu o furculiță. Se amestecă rucola, uleiul de măsline, sucul de lămâie și piperul negru.