Salată de cuscus cu dovlecei și migdale prăjite

Salata de cuscus cu dovlecei și migdale prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 470 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de mazăre, cuscus, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de cuscus cu dovlecei și migdale prăjite, Cuscus marocan cu legume prăjite, năut și migdale, și Salată De Cuscus Cu Migdale, Afine Și Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 2 căni de apă clocotită peste cuscus; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Fierbeți mazărea în 1/2 cană de apă timp de 1 minut.
Scurgeți mazărea, rezervând 1/4 cană de apă. Într-o tigaie, sotati dovlecelul în 3 linguri de ulei de măsline până când este crocant-fraged, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mic, amestecați apa de gătit rezervată de mazăre cu sucul de lămâie și restul de 3 linguri de ulei de măsline. Pufați cuscusul și turnați acest pansament deasupra.
Se amestecă dovleceii, mazărea, migdalele, ceapa verde, pătrunjelul și menta. Se condimentează cu sare, piper negru și piper roșu zdrobit.