Salată de cuscus cu ciuperci Portobello

Salată de cuscus cu ciuperci Portobello
Salata de cuscus cu ciuperci Portobello ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 619 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de cuscus cu fasole neagră, ciuperci și porumb, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Kale și Portobello.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
2
Ștergeți capacele de ciuperci cu prosoape de hârtie umezite. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Scoateți branhiile din partea inferioară cu o lingură, dacă doriți.)
4
Stropiți cu 1/4 cană de ulei, acoperiți ambele părți și condimentați cu 1 cățel de usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Transferați în tigaia încălzită pentru grătar sau grătarul în aer liber și grătiți la foc mediu 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați pe o farfurie, rezervând sucuri.
7
Combinați usturoiul tocat rămas și sucul de lămâie într-un castron mediu; bateți în restul de 1/2 cană de ulei. Se condimentează cu sare și piper. Pufați cuscusul cu o furculiță și transferați-l într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CuscusCuscus
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați roșiile și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
9
Adăugați toate, cu excepția a 2 linguri de pansament la cuscus și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
10
Aruncați verdeața mixtă cu restul de 2 linguri de pansament într-un castron mare separat; aranjați verdeața în jurul marginii a 6 farfurii de servire. Amestec de cuscus Mound în centru. Feliați ciupercile în diagonală și aranjați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
CiuperciCiuperci
CuscusCuscus
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se toarnă sucuri de ciuperci peste salată și se ornează, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista