Salată de curcan afumată cu brânză de capră și nuci
Salata de curcan afumată cu brânză de capră și nuci este o fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,35 USD pe porție. O porție conține 464 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați verdele de salată mesclun, bulbul de fenicul, pieptul de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de spanac cu brânză de capră și nuci, Salată de sfeclă cu brânză de capră și nuci, și Salată De Sfeclă Crudă Cu Nuci Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți muștarul, oțetul, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un bol mic. Treceți treptat în ulei, începând cu câteva picături și apoi adăugați restul într-un flux constant, pentru a face un pansament neted, ușor gros.
Aruncați salata verde cu fenicul într-un castron mare.
Adăugați curcanul afumat împreună cu brânza de capră și nucile în salată. Condimentează cu sare și piper și aruncă cu pansamentul. Împărțiți salata între 2 farfurii și serviți.