Salată de creveți Mango-Curry în cupe Wonton

Salata de creveți Mango-Curry în cupe Wonton ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Această rețetă servește 48. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Mergeți la magazin și ridicați chutney de mango, creveți, pastă de curry thailandeză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupe Wonton De Pui, Mango Și Avocado, Cupe Wonton Cu Creveți Guacamole, și Asiatice Creveți Wonton Cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați pătrate wonton pe suprafața de lucru; periați ușor cu ulei. Apăsați fiecare în ceașcă de brioșă în miniatură, cu ulei în jos.
Coaceți până când cupele wonton se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se răcește complet în cutii. (Se poate face cu 3 zile înainte.
Scoateți cupele din cutii și păstrați-le etanș la temperatura camerei.)
Bateți maioneza, coriandrul proaspăt tocat, sucul de lămâie, chutney și pasta de curry într-un castron mediu pentru a se amesteca. Se amestecă creveții. Condimentează salata după gust cu sare și piper. (Salata poate fi preparată cu până la 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Așezați cupe wonton pe platoul de servire. Puneți 1 linguriță de salată de creveți în fiecare cană.
Se ornează cu frunze de coriandru.
* Pasta de curry verde thailandez este disponibilă pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.