Salată De Crab-Papaya
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Salata de crab-Papaya ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 172 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, chutney de mango, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până papaya ai putea urma acest curs principal cu Tapiocan și budincă de fructe ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de Crab și Papaya, Salată De Papayan Auriu Și Crab, și Salată De Papayan Auriu Și Crab.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine. Acoperiți și răciți.
Pentru a servi, lingură 1/2 cană amestec de crab în fiecare jumătate de papaya.
Așezați jumătăți de papaya pe farfurii individuale de salată căptușite cu salată, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.