Salată De Citrice De Avocado

Salată De Citrice De Avocado
Salata de citrice Avocado ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 236 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,22 USD pe porție. Un amestec de avocado, struguri, grapefruit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Citrice De Avocado, Salată De Citrice + Avocado, și Salată De Avocado Cu Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați uleiul, oțetul, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați avocado. Într-un castron mare de salată, aruncați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă ușor pentru a acoperi.
4
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista