Salată de castraveți Thailandezi dulce și acidulată

Salata de castraveți Thailandezi dulce și acidulată ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Această rețetă de la Allrecipes necesită morcovi, zahăr, ceapă și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Castraveți Dulce-Fierbinte În Stil Thailandez, Salată de castraveți cu vinetă dulce de Chili Thailandez, și Salată Acidulată De Castraveți.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Dr. slăbiți Dr. l Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Dr. Slăbiți Dr. L Riesling]()
Dr. Slăbiți Dr. L Riesling
"...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâia, mărul verde, piatra umedă și aromele ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un finisaj de citrice și mere suculente, uleiuri de nuci, săruri minerale și piatră umedă..."- Wine Advocate " acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling. Riesling-ul introductiv al lui Ernst Loosen este marcat de arome de piersici proaspete și caise, echilibrate de o cantitate echitabilă de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav."- Revista Food & Wine