Salată De Cartofi La Grătar Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi la grătar Lemony. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 166 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ceapă, capere, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Cartofi La Grătar Cu Lămâie, Creveți La Grătar Cu Rețetă De Salată De Cartofi Lemony, și Salată De Cartofi Lemony pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; scurgere. Se răcește ușor.
Tăiați cartofii în jumătate.
Combinați cartofii și 2 lingurițe de ulei într-un castron mare și aruncați bine pentru a acoperi.
Ungeți ceapa și ardeiul gras uniform cu 1 linguriță de ulei.
Așezați cartofii, ceapa și ardeiul gras pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Scoateți legumele de pe grătar; se răcește ușor.
Tăiați ardeiul gras în fâșii subțiri.
Tăiați felii de ceapă în sferturi.
Combinați restul de 2 linguri de ulei de măsline, busuioc și ingredientele rămase într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați legume în castron; aruncați pentru a acoperi.