Salată de cartofi cu anghinare și sparanghel

Salata de cartofi cu anghinare și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 348 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, sare și piper, slănină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată israeliană de cuscus cu sparanghel prăjit, anghinare și spanac, Salată de pui cu boabe de grâu cu anghinare, sparanghel și brânză cremoasă de capră, și Salată de cartofi Pesto cu anghinare și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală de 4 până la 6 litri de apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați sparanghel și gătiți până când abia se înmoaie când este străpuns, 3 până la 4 minute. Cu o lingură cu fante, transferați sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci.
Se toarnă apă cu gheață și se lasă sparanghelul deoparte.
Adăugați cartofii în apă clocotită și gătiți până se înmoaie când sunt străpunși, 8 până la 10 minute.
Se scurge într-o strecurătoare; pus deoparte.
Într-o tigaie medie la foc mediu, gătiți slănina până abia începe să se rumenească, 3 până la 4 minute.
Adăugați șalotă și rozmarin și gătiți până când șalota este translucidă, aproximativ 4 minute.
Într-un blender, combinați ulei de măsline, oțet, iaurt, muștar și sare și piper după gust. Se învârte până se omogenizează și devine cremoasă.
Într-un castron mare, aruncați ușor sparanghelul, cartofii, amestecul de șalotă, inimile de anghinare și caperele cu pansamentul. Condimentează cu sare și piper suplimentar după gust.
Se ornează cu crenguțe de rozmarin (dacă se folosește).
Se servește cald sau la temperatura camerei.