Salată de cartofi Cajun cu cârnați Andouille
Reteta Salata de cartofi Cajun cu cârnați Andouille ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 193 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Mergeți la magazin și ridicați țelină, sos de piper, cartofi cu piele roșie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Cajun Andouille Cârnați Gumbo, Cajun fructe de mare și Andouille Cârnați Gumbo, și Mac Cajun și brânză cu languste și cârnați Andouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați;saut până la maro, aproximativ 5 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Adăugați cartofi; gatiti doar pana cand se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 9 minute.
Bateți oțetul, sosul de piper și muștarul într-un castron mare.
Transferați cartofii calzi în castron cu amestec de oțet și aruncați ușor. Se amestecă ușor în cârnați, ardei gras, țelină, ceapă verde și 1/4 cană de ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește cald sau la temperatura camerei.