Salată De Broccoli Roșu
Salata de Broccoli roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.43 pe portie. O porție conține 531 calorii, 13g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de oțet distilat, maioneză, broccoli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli, Ceapă Roșie Murată, și Curry roșu thailandez cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare. Gatiti, rotind frecvent, la foc mediu mare pana se rumeneste uniform. Se răcește și apoi se sfărâmă.
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Întindeți migdalele tăiate pe o foaie de fursecuri.
Coaceți aproximativ 12 până la 14 minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se o dată în timpul prăjirii. Mișto.
Într-un castron mic, amestecați maioneza, zahărul și oțetul. Pune deoparte.
Într-un castron mare, combinați broccoli, slănină mărunțită, țelină, ceapă verde, ceapă roșie, struguri și migdale prăjite. Aruncați cu pansament de maioneză. Se răcește câteva ore la frigider.