Salata de Broccoli roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.43 pe portie. O porție conține 531 calorii, 13g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de oțet distilat, maioneză, broccoli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli, Ceapă Roșie Murată, și Curry roșu thailandez cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare. Gatiti, rotind frecvent, la foc mediu mare pana se rumeneste uniform. Se răcește și apoi se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Întindeți migdalele tăiate pe o foaie de fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Cookie-uri
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți aproximativ 12 până la 14 minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se o dată în timpul prăjirii. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Într-un castron mic, amestecați maioneza, zahărul și oțetul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Oțet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Într-un castron mare, combinați broccoli, slănină mărunțită, țelină, ceapă verde, ceapă roșie, struguri și migdale prăjite. Aruncați cu pansament de maioneză. Se răcește câteva ore la frigider.