Salată De Bacon-Cartofi

Salată De Bacon-Cartofi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Salata de Bacon-cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cartofi, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată de cartofi la grătar cu slănină + slănină-vinaigretă Dijon, Salată de cartofi cu șuncă și ouă, și Salată de cartofi cu slănină.

Instrucțiuni

1
Se amestecă maiaua, muștarul și praful de usturoi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2
Combinați ingredientele rămase într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Adăugați amestecul de mayo; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4
Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista