Salată De Anghinare Și Rucola Cu Parmezan

Salată De Anghinare Și Rucola Cu Parmezan
Salata de anghinare și rucola cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, parmezan, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Prânz De Piață: Salată De Anghinare Din Ierusalim, și Salată De Anghinare Din Ierusalim La Cuptor Cu Fân Și Smântână Afumată.

Instrucțiuni

1
Bateți sucul de portocale, oțetul și muștarul într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați topinamburul, rucola și parmezanul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți cu vinetă și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între 6 farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista