Salata de anghinare cu fasole ar putea fi exact rețeta fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 109 calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 10 persoane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 15 minute . Mergeți la magazin și cumpărați inimi de anghinare marinate, fasole verde tăiată, ardei gras și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 39% , acest fel de mâncare este destul de prost. Încercați crutoane de anghinare cu guacamole , paste cu pesto de anghinare și mini-pizza cu anghinare, Kalamata și roșii uscate la soare cu usturoi și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare, amestecați toate ingredientele. Acoperiți și dați la frigider până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat