Salata de andive, pere și brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, pere coapte ferme, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată belgiană de andive, brânză albastră și pere, Salată de pere prăjită cu andive, rodie, brânză albastră și vinetă de alune, și Bărci cu andive cu pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pe o foaie mică de copt, combinați nucile, cuburile de pâine, rozmarinul, usturoiul și uleiul de măsline; aruncați bine. Toast până parfumat (5-6 minute); lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Ulei De Măsline
Rozmarin
Nuci
Usturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Înjumătățiți, miez și tăiați pere. Într-un castron mic, combinați feliile de pere și 1 linguriță suc de lămâie; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un alt castron mic, combinați restul de 2 lingurițe de suc de lămâie, zară, Worcestershire, piper și jumătate de brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Brânză Albastră
Suc De Lămâie
Lapte Bătut
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Aranjați andive pe farfurie sau platou cu pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
Pere
6
Se presară cu amestecul rămas de brânză și nucă; stropiți cu pansament.