Salată de andive și năsturel cu sos de slănină-cidru
Salata de andive și năsturel cu sos de Bacon-cidru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 198 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,48 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână endive belgiene tăiate în diagonală, ulei de măsline, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de andive și năsturel cu sos de slănină-cidru, Salată de andive și năsturel cu pansament de rodie, și Salată de andive și slănină cu pansament de Avocado.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați slănină în tigaie; gătiți până când sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe picurări în tigaie; tocați grosier slănina.
Combinați 2 lingurițe de picături, ulei și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare, amestecând cu un bici.
Adăugați ingredientele rămase; aruncați bine.
Se presară cu slănină tocată.