Salată de ananas și ceapă la grătar
Salată de ananas și ceapă la grătar durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 407 calorii , 7 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,46 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Un amestec de ulei de măsline, topping de înghețată cu ananas, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91% . Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Cotlete de porc cu ananas la grătar , pui la grătar cu salsa de ananas și creveți masala la grătar cu raita de ananas și mentă .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Tăiați uniform ananasul în felii groase de 1/2 inch. Folosind un tăietor mic de biscuiți de 1 inch, faceți o gaură în mijlocul feliilor de ananas.
Ungeți feliile de ananas și ceapă cu glazură, puneți pe grătar și ungeți din nou cu glazură. Grătiți timp de 2 minute și răsturnați, prăjiți pe cealaltă parte.
Puneți un pat de frunze de spanac pe un platou de servire și acoperiți cu felii de ananas și ceapă.
Stropiți cu vinaigretă și serviți.
Puneți toate ingredientele într-un bol mediu și amestecați împreună.
Turnați ingredientele într-un castron mic și amestecați împreună.