Salată Colorată De Patru Fasole
Salata colorată cu patru fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 185 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole lima, zahăr, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Fasole Colorată, Salată De Fasole Colorată, și Salată De Fasole Colorată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul alb, oțetul și uleiul vegetal. Se amestecă țelina, ardeiul verde, ceapa roșie și pimentos.
Se toarnă fasolea verde, fasolea de ceară, fasolea lima și fasolea într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece.
Lăsați să se scurgă câteva minute, apoi amestecați în castron cu restul de salată. A se păstra într-un borcan mare la frigider și se agită sau se întoarce ocazional timp de 1 zi pentru a se marina. Dacă nu aveți un recipient sigilat, amestecați pur și simplu salata la fiecare câteva ore. Acest lucru durează aproximativ o săptămână, dar va dispărea mai devreme.