Salată CATALINA Taco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata CATALINA Taco. Această rețetă servește 20. O porție conține 116 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți avocado, pansament clasic catalina, brânză taco și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată Catalina Taco, Salată Taco cu pansament Catalina {30 Minute }, și Salată de Paste taco de pui cu pansament Catalina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună în tigaie mare; scurgere. Se amestecă 1/4 cană pansament și pudră de chili; gătiți și amestecați 1 până la 2 min. sau până când se încălzește.
Acoperiți platoul cu salată; deasupra cu chipsuri, amestec de carne și ingrediente rămase.