Salată caldă de anghinare și ficat de pui

Salată caldă de anghinare și ficat de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata caldă de anghinare și ficat de pui. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, spanac pentru copii, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Salată caldă de ficat de pui, Salată caldă de ficat de pui și mere, și Ficat Cald Și Salată De Caju Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert. Scoateți frunzele exterioare ale fiecărei anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Tăiați frunzele și tulpinile, curățați fundul de anghinare și răzuiți sufocul cu blană. Frecați fundul peste tot cu jumătatea de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Adăugați anghinarea în tigaie și gătiți până se înmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți și sfărâmați inimile.
5
Între timp, bateți 3 linguri de ulei de măsline cu șalotă, oțet, coajă, cimbru și muștar. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați ficatul de pui cu sare și piper și acoperiți ușor cu făină. Gatiti-le la foc moderat pana cand sunt inca roz in interior, aproximativ 4 minute; transferați pe o farfurie. Aruncați uleiul, adăugați anghinarea în tigaie și încălziți. Se amestecă ficatul și vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ficat De PuiFicat De Pui
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Serviți amestecul de anghinare și ficat pe mche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
FicatFicat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista