Salata de brânză de capră caldă crocantă este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 637 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pâine, ouă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată caldă de varză de Bruxelles cu brânză de capră crocantă, Prăjituri crocante de Risotto cu brânză de capră cu pere calde de iarnă, și Salată Caldă De Brânză De Capră.
Instrucțiuni
1
Combinați ouăle și apa; înmuiați fiecare rundă de brânză în amestec de ouă și pesmet, acoperind toate părțile. Prăjiți brânza panificată în 1 inch de ulei fierbinte într-o cratiță medie, 1 până la 2 minute, rotind până când brânza s-a rumenit pe toate părțile și începe să scurgă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Brânză
Apă
Ouă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie uscată la foc mediu 4 până la 5 minute sau până devin aurii. Aruncați nuci de pin, frise și struguri cu vinetă de usturoi și distribuiți uniform în 4 boluri de salată. Completați fiecare salată cu o rundă de brânză.