Salată asiatică de creveți și varză
Salata asiatică de creveți și varză este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 331 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți alune prăjite, creveți, suc de lime și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată de varză și creveți din Asia de Sud-Est, Salată De Varză Asiatică, și Salată De Varză Asiatică.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și umpleți un castron cu apă cu gheață.
Adăugați creveții în apa clocotită și gătiți până la roz și ondulat, aproximativ 1 minut.
Scurgeți creveții și transferați-i în apa cu gheață pentru a se răci.
Într-un castron mare, bateți uleiul de măsline cu sosul de pește, coaja de tei, sucul de lămâie, zahărul brun, pasta de curry roșu și șalota.
Adăugați varza, morcovii, castraveții și creveții și aruncați până când sunt acoperite uniform.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute, până când varza este foarte ușor ofilită. Aruncați salata, acoperiți cu arahide și coriandru și serviți cu pene de tei.