Salată În Stil Rusesc Ni Unixcoise
Salata în stil rusesc ni Unixcoise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 783 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 8.13 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți hrean, cartofi noi, ouă fierte tari și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Salată De Cuscus În Stil Ni Uncoise, Salată Orzo În Stil Ni Unixcoise, și Salată De Somon Afumat (În Stil Nicoise) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Înfășurați sfecla în folie și coaceți aproximativ 1 oră sau până când este fragedă când este străpunsă. Când este suficient de rece pentru a manipula, curățați sfecla și tăiați-le în chibrituri de 2 x 1/2 inci sau pene mici.
Aduceți la fiert o cratiță medie cu apă ușor sărată.
Adăugați vârfurile haricots și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură pliată, transferați fasolea într-o strecurătoare și clătiți sub apă curgătoare rece; se usuca.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 centimetri de apă din tigaie și se pune un coș de aburi în interior.
Adăugați cartofii și aburul până se înmoaie, aproximativ 18 minute.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se sfărâmă cartofii.
Într-un castron mediu, combinați șalotele, hreanul, oțetul, smântâna și muștarul.
Bateti in ulei, 1 lingura la un moment dat, pana cand se emulsioneaza.
Bateți smântâna grea și condimentați cu sare și piper.
Chiar înainte de servire, amestecați mărarul în pansament. Într-un castron, aruncați păstrăvul sub formă de fulgi cu 1/4 cană de pansament și movilă pe 4 farfurii mari de cină.
Garnisiți fiecare porție cu sfecla, vârfurile haricots, cartofii, ouăle și roșiile. Treceți separat pansamentul rămas.
Faceți înainte: legumele și pansamentul pot fi refrigerate peste noapte.