Rutabaga Gratin
Rutabaga Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 565 calorii. Un amestec de sare și piper, gruyere, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Closet Cooking are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Rutabaga Gratin, Gratin de cartofi și Rutabaga, și Gratin de păstârnac, Nap și Rutabaga pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți rutabaga feliată în apă clocotită timp de 3 minute și lăsați-o deoparte.
Aduceți smântâna, usturoiul, cimbru, sare și piper la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 3 minute și apoi scoateți-l de pe foc.
Se toarnă un pic de cremă în fundul unei caserole.
Așezați deasupra un strat de rutabaga, urmat de puțină smântână și puțină brânză. Continuați să se încheie cu un strat de brânză.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când clocotește pe părți și se rumenesc deasupra, aproximativ 30-40 de minute.