Rețeta runda 2-Tacos de pui cu salsa de castraveți ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 18 minute. Acest curs principal are 2106 calorii, 113g de proteine, și 142g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 8,87 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de muștar brun picant, rulouri de cină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Salsa de castraveți: perfectă pentru Tacos de pește, Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Citrice De Castraveți, și Chili-tacos friptură frecat & castravete-avocado Salsa.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați jumătate din ceapă și gătiți timp de 3 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați fulgii de ardei roșu și pudra de chili și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați puiul și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Pentru salsa, într-un castron amestecați castravetele, roșiile, ceapa rămasă, cilantro și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Ulei Vegetal
Culese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Îndepărtați frunzele exterioare ale varzei pentru a le folosi ca cochilii pentru taco. Tăiați porțiunea interioară a varzei și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
(recomandat: Sos A1)
7
Adăugați o parte din varza mărunțită la frunzele de varză. Se acoperă cu o parte din amestecul de pui, salsa și 2 lingurițe de smântână. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Rețetă De Pizzocheri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dientes De Ajo
8
Adăugați ulei de canola într-o oală cu fund greu, cu un capac bine fixat și puneți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați coapsele de pui, cu pielea în sus, potrivindu-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
11
Se adaugă crengutele de cimbru și rozmarin, se condimentează cu sare și piper, după gust și se toarnă 1/2 cană de apă. Când vine vorba de fierbere, coborâți focul, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Scoateți puiul din oală și lăsați-l să se răcească. Când este rece, tăiați carnea, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Într-un castron mare combinați zahărul, oțetul, fulgii de ardei roșu și amestecați împreună. Se taie jumătate din varză și se adaugă în castron, apoi se condimentează cu sare și piper, după gust. (Rezervați jumătatea de varză rămasă pentru rețeta rotundă 2 Tacos de pui cu salsa de castraveți.) Aruncați pentru a acoperi toată varza, apoi acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Culese Crengute De Marar
Rețetă De Pizzocheri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dientes De Ajo
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Într-un castron mare, amestecați maioneza, sosul de grătar, muștarul și sosul fierbinte. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Adăugați puiul mărunțit și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
16
Împărțiți puiul mărunțit uniform între fiecare fund de rulou. Se acoperă cu o parte din varză, se acoperă cu vârful ruloului și se introduce o scobitoare pentru a ține totul împreună. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
Rețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
17
Cojiți lungimea fiecărui castravete pentru a forma dungi alternante de necojite și decojite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
18
Tăiați castraveții în bucăți de 12 (3/4 inci). Scoateți centrul folosind o linguriță sau un baller de pepene galben, lăsând fundul și părțile laterale intacte pentru a forma o ceașcă. Întoarceți-le cu susul în jos pe un prosop și lăsați-le să se scurgă în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
19
Aduceți o oală medie cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
20
Adăugați creveții și gătiți până la Roz Aprins, aproximativ 3 până la 4 minute. Se strecoară și se clătește în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Orz Alb Perlat
21
Scoateți cojile și aruncați-le. (Rezervați 12 creveți pentru rețeta rotundă 2 creveți și salată de cartofi cu smântână și sos de slănină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De Cartofi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
22
Tăiați creveții în bucăți mici și puneți-i într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
23
Adăugați hreanul, sucul de lămâie, sarea și piperul după gust, jumătate din cutia de roșii (rezervați jumătatea rămasă pentru tacosul de pui cu rețetă rotundă 2 cu salsa de castraveți) și 1 lingură de pătrunjel. Împărțiți uniform amestecul de creveți între cupele de castraveți. Aranjați-le pe un platou de servire și garnisiți cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.