Runda 2-Southwest carne de vită și fasole neagră Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați runda 2 - Southwest Beef și Black Bean Chili. O porție conține 861 calorii, 64G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți cartofi roșii, morcovi, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Slow-Cooker picant sud-vest de carne de vită și fasole Chili, Carne de vită și fasole neagră Chili, și Carne de vită, fasole neagră și Chorizo Chili.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o cratiță mare la foc mediu și adăugați uleiul, ceapa tăiată cubulețe și usturoiul și sotati până când ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați roșiile, friptura în oală, fasolea neagră, pudra de chili și 2 căni de apă. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Puneți chili-ul în boluri de servire și presărați fiecare bol cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1,5 Kg De Lengua De Res
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se servește fierbinte.
1
Condimentează carnea de vită cu sare și piper și acoperă ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare și rumeniți carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se scoate pe un platou și se lasă deoparte. Aranjați morcovii, țelina și ceapa în partea de jos a aragazului lent și deasupra cu carnea de vită arsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Adăugați bulionul, apa, usturoiul, sosul Worcestershire și cimbru și puneți aragazul la foc mic timp de 8 ore. Când ați terminat, scoateți carnea pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Lăsați legumele și bulionul să se răcească aproximativ 5 minute, apoi adăugați la un blender. Amestecați încet până se omogenizează și transferați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Serviți sosul cu friptura în oală și legumele rădăcinoase prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
1,5 Kg De Lengua De Res
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Cu o oră înainte ca friptura să se gătească, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați toate legumele într-un castron mare și adăugați uleiul de canola, rozmarinul, cimbrul și ceapa. Condimentează cu sare și piper, după gust și aranjează pe o tavă de foi. Prăjiți timp de 30 de minute, apoi aruncați și prăjiți încă 30 de minute. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore