Rumps de miel prăjit cu cartofi zdrobiți de Ni Cormoroise

Rumps de miel prăjit cu cartofi zdrobiți de Ni Cormoroise
Rumpurile de miel prăjite cu cartofi zdrobiți ni Aproximoise ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 481 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână usturoi, măsline, ciorbe de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rețetă de miel (cu cartofi zdrobiți), Salată Ni De Miel Cu Cartofi Și Fasole Fava, și Miel fiert cu ardei iute, ananas zdrobit, lemongrass și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Mai întâi de toate confit usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Separați și curățați cuișoarele. O modalitate ușoară de a face acest lucru este punând fiecare cățel plat pe o scândură, așezați un cuțit mare și greu deasupra și zdrobiți cu pumnul strâns. Acest lucru slăbește pielea. Apoi tăiați capetele rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică, gătiți usturoiul până se rumenesc, apoi transferați într-un vas mic de prăjit, adăugați puțină sare și 1 crenguță de cimbru și prăjiți la cuptor pentru aproximativ 10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți și răciți; lăsați cuptorul pornit pentru a prăji carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată. Sfat în cartofi și menta și se lasă să se fierbe timp de 15 minute, până când cartofii sunt doar licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scurgeți și aruncați menta. Lăsați să stea timp de 10 minute până când cartofii sunt suficient de răciți pentru a fi manipulați, apoi, folosind un cuțit mic și ascuțit, îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Întoarceți cartofii în tigaie și, folosind o furculiță mare, zdrobiți aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se amestecă aproximativ 3 lingurițe de ulei de măsline, caperele, hamsiile tocate, măslinele și 3-4 căței de usturoi confitați. Zdrobiți din nou cu furculița. Se toacă chervilul sau pătrunjelul și se amestecă împreună cu niște condimente. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
ChervilChervil
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
10
Tăiați orice exces de grăsime din stratul superior de miel, lăsând puțin pornit pentru gătit. Scorați partea de sus într-o cruce încrucișată folosind un cuțit ascuțit. Condimentează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Încălziți o tigaie antiaderentă pe bază grea până când este foarte fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei, apoi gătiți mielul, cu partea grasă în jos. Saut bine și porniți toate cele patru laturi până când se rumenesc frumos peste tot (aproximativ 4 minute), apoi scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Aranjați cimbrul rămas și rozmarinul într-o tavă de prăjire (sau în tigaie dacă este rezistentă la cuptor) pentru a face 4 grămezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Așezați o bucată de miel deasupra fiecăruia. Prăjiți la cuptor timp de 15-20 de minute până când sunt fierte la mediu, apoi lăsați carnea să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Pentru a servi, puneți o porție de cartof pe fiecare farfurie. Aranjați roșiile, dovleceii și fasolea în jurul său sau doar o salată simplă, dacă preferați. Feliați mielul pe diagonală, ventilați deasupra, apoi stropiți cu orice suc de carne. Acoperiți fiecare bucată de miel cu mai mult usturoi confitat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista