Rulourile de frunze de trifoi ale bunicii
Rulourile de frunze de trifoi ale bunicii sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Funcționează bine ca o pâine. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Nan-e Nokhodchi (prăjituri de trifoi cu patru foi de năut prăjite), Ton cu frunze de trifoi, fasole albă și supă de Kale, și Rulouri De Trifoi De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță la foc mediu până când încep să se formeze bule, dar laptele nu fierbe. Se amestecă zahărul, scurtarea și sarea; se lasă deoparte până se răcește la 110 grade F (43 grade C).
Se presară drojdia peste apa caldă și se lasă deoparte 5 minute.
Bateți oul într-un bol de amestecare, apoi amestecați drojdia și laptele. Se amestecă jumătate din făină până nu rămân bulgări, apoi se amestecă făina rămasă puțin câte puțin până se formează un aluat neted.
Se pune într-un vas uns, se întoarce o dată pentru a unge partea superioară, se acoperă și se lasă să crească până se dublează în vrac, aproximativ 2 ore.
Ungeți o formă de brioșă cu 12 secțiuni. Dezumflați aluatul și așezați-l pe o suprafață de lucru bine făinată. Împărțiți aluatul în 36 de bucăți și formați-l în bile.
Așezați 3 bile în fiecare ceașcă de briose. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine auriu, 12 până la 15 minute.