Rulouri Dulci Cu Biscuiți Cu Ciocolată
Ciocolata Chip Cookie Sweet Rolls este un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, lapte, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Chocolate Chip Cherry Sweet Rolls, Rulouri Dulci Portocalii Cu Ciocolată Ușoară, și Ciocolată Ciocolată Chip Cherry Sweet Rolls.
Instrucțiuni
Amestecați laptele, 1 cană de zahăr și uleiul de canola într-o oală.
Se încălzește până se încălzește foarte mult, dar nu fierbe. Se lasă să se răcească până când este puțin mai cald decât călduț.
Presărați drojdia pe suprafața lichidului, apoi adăugați 8 căni de făină. Se amestecă ușor până se combină complet.
Amestecul va fi foarte umed și lipicios. Acoperiți cu un prosop de ceai, păstrați-l într-un loc fără curent și lăsați să stea timp de 1 oră. După 1 oră, adăugați o cană suplimentară de făină, precum și sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Se amestecă până se combină. Dați la frigider aluatul, acoperit, până când aveți nevoie de el. (Refrigerarea aluatului ajută la ușurarea manipulării.) Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Întindeți untul topit în fundul tigăilor sau în vasele de copt de 9 x 13 inci.Împărțiți aluatul în jumătate. Păstrați o jumătate în frigider pentru o altă utilizare. Întoarceți cealaltă jumătate a aluatului pe o suprafață făinoasă.
Rulați într-un dreptunghi mare, de aproximativ 24 inci lățime pe 10 până la 12 inci adâncime.
Adăugați vanilie în untul topit, apoi amestecați amestecul pe toată suprafața aluatului. Folosiți degetele pentru a vă răspândi uniform.
Se amestecă 1 baton de unt, cremă de brânză, zahăr pudră, lapte, vanilie și sare într-un mixer electric sau până se omogenizează și se toarnă.
Scoateți rulourile din cuptor și lăsați să stea cinci minute înainte de a stropi glazura peste toate rulourile. Asigurați-vă că obțineți glazura în jurul marginilor și acoperind suprafața, astfel încât acestea să fie frumoase și umede!
Presărați blaturile cu nuci tocate în plus.
Se servește cald sau la temperatura camerei.