Rulouri De Vită La Grătar

Rulouri De Vită La Grătar
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, jicama, arahide prăjite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Rulouri De Vită La Grătar Cu Sos De Soia Scallion, Friptură de vită și brânză la grătar cu două Chile pe rulouri de ceapă, și Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, amestecați 1 lingură de ulei cu sosul de pește, lemongrass, pudră de cinci condimente, miere, usturoi tocat și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați friptura de flanc și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
3
Folosind foarfece, tăiați tulpinile din frunzele de struguri și întindeți câteva dintre frunze pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Așezați 2 felii de usturoi în centrul fiecărei frunze. Se acoperă cu 2 felii de friptură, 2 bucăți de jicama și 2 frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
JicamaJicama
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Rulați frunzele în cilindri strânși, înfășurându-vă în lateral în timp ce vă rostogoliți. Repetați cu frunzele de struguri rămase, usturoiul, friptura, jicama și busuiocul. Infilați rulourile pe 4 perechi de frigarui, astfel încât fiecare pereche să țină 3 rulouri. Periați ușor rulourile frigărui cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
JicamaJicama
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 1/4 cană de ulei până abia începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se ia de pe foc și se adaugă scallions și 1/2 linguriță de sare. Turnați imediat uleiul fierbinte de scallion într-un ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Grătați rulourile la foc moderat, rotind o dată, până când sunt ușor carbonizate afară și ferme, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați rulourile într-un platou și stropiți uleiul de scallion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
10
Se presară cu arahide și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista