Rulourile de vinete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 263 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână usturoi semi-moale și brânză de ierburi, la 8 roșii uscate la soare, parmigiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare. Tăiați subțire vinetele, cel puțin 18 felii. Se condimentează cu sare, piper și amestec de condimente la grătar. Grătiți feliile subțiri pentru a fragezi vinetele, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente La Grătar
Vinete
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați brânzeturile, piperul negru și roșiile uscate la soare. Completați fiecare felie de vinete fierte cu o bucată de brânză și niște rucola și busuioc, apoi înfășurați. Rulourile de vinete ar trebui să aibă câteva verzi care ies din ambele capete.