Rulouri De Varză Verde De Sfeclă Ucraineană

Rulouri De Varză Verde De Sfeclă Ucraineană
Sfeclă ucraineană varză verde rulouri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 3,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 418 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, carne de porc măcinată, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Holubtsi (Rulouri De Varză Umplute Ucrainene), Orez de sfeclă și boluri de varză cu usturoi cu Pesto verde de sfeclă, și Supă de sfeclă cu Pistou verde de sfeclă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți tigaia de pe foc; se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați firimiturile de pâine într-un castron mare; se toarnă laptele peste firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Lăsați să stea până când firimiturile au absorbit lichidul, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa gătită, carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, oul, sarea și piperul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Acoperiți fundul vasului de copt pregătit cu 2 frunze mari de sfeclă; puneți deoparte încă 2 frunze pentru vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Așezați frunzele de sfeclă rămase pentru umplere pe o suprafață plană de lucru și așezați o linguriță de amestec de carne la capătul larg (partea de jos) a fiecărei frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Rotiți frunza în sus, închizând umplutura, apoi puneți-o în vasul de copt. Repetați cu frunzele rămase și amestecul de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Turnați bulionul de pui peste rulourile umplute, apoi așezați ultimele 2 frunze rezervate peste partea superioară a rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când frunzele de sfeclă sunt fragede și umplutura este gătită, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (72 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți vasul din cuptor și turnați lichidul din fundul vasului de copt într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Bateți făina și smântâna împreună într-un castron până se omogenizează și amestecați treptat amestecul de smântână în sucurile de tigaie. Aduceți la foc mic la foc mediu-mic și gătiți ușor până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Nu fierbe. Pentru a servi, aranjați rulourile umplute într-un vas de servit și turnați sosul peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Se presara cu marar tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista