Rulouri De Sparanghel
Rulourile de sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, unt, pâine sandwich și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rulouri De Sparanghel, Șuncă N Rulouri De Sparanghel, și Rulouri De Sparanghel Pastrami.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 1/2 înăuntru. de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Se scurge și se usucă. Pune deoparte.
Aplatizați pâinea cu un sucitor.
Combinați crema de brânză, slănina și arpagicul; întindeți 1 lingură pe fiecare felie de pâine. Sus cu o suliță de sparanghel.
Rulați bine; așezați cusătura în jos pe o foaie de copt unsă.
Se unge cu unt și se presară parmezan.
Tăiați rulourile în jumătate.
Coaceți la 400 de euro timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.