Rulouri De Homar
Dacă aveți despre 1 oră pentru a petrece în bucătărie, rulouri de homar ar putea fi un minunat pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 18g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, sare de mare, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, și Rulouri de homar (și lecții de homar).
Instrucțiuni
Umpleți un abur mare sau o oală cu aproximativ 2 inci de apă. Strângeți sucul de 1 lămâie în apă, apoi adăugați jumătățile de lămâie și 1 lingură de sare de mare în oală. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Așezați homarii în coșul cu aburi sau direct în oală; acoperiți și aburiți până când cojile devin roșu aprins, 8 până la 10 minute.
Scoateți din oală cu clești și clătiți sub apă rece pentru a se răci ușor.
Scoateți carnea din cojile de homar: răsuciți ghearele, apoi rupeți coada. Scoate aripioarele. Introduceți degetul mare în capătul flipper al cozii și forțați carnea. Crăpați ghearele cu partea plată a unui cuțit sau a unui cracker de homar; scoateți carnea. Tăiați aproximativ carnea de homar.
Se transferă într-un castron și se răcește 15 minute.
Între timp, bateți maioneza, 4 linguri de unt topit și sucul de lămâie rămas într-un castron mare.
Adăugați carnea de homar și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Încălziți o tigaie sau o tigaie la foc mediu.
Periați exteriorul chiflelor de hot dog cu 2 linguri de unt topit. Prăjiți chiflele până când sunt ușor aurii, aproximativ 1 minut pe parte. Împărțiți salata de homar printre chifle.
Stropiți cu restul de 1 lingură de unt topit și presărați cu frunzele de țelină și sarea de țelină.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și el locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Pinson Freres Chablis Montmain Premier Cru. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 55 de dolari.
![Domaine Pinson Freres Chablis Montmain Premier Cru]()
Domaine Pinson Freres Chablis Montmain Premier Cru