Rulouri De Homar

Rulouri De Homar
Dacă aveți despre 1 oră pentru a petrece în bucătărie, rulouri de homar ar putea fi un minunat pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 18g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, sare de mare, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, și Rulouri de homar (și lecții de homar).

Instrucțiuni

1
Umpleți un abur mare sau o oală cu aproximativ 2 inci de apă. Strângeți sucul de 1 lămâie în apă, apoi adăugați jumătățile de lămâie și 1 lingură de sare de mare în oală. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați homarii în coșul cu aburi sau direct în oală; acoperiți și aburiți până când cojile devin roșu aprins, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți din oală cu clești și clătiți sub apă rece pentru a se răci ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți carnea din cojile de homar: răsuciți ghearele, apoi rupeți coada. Scoate aripioarele. Introduceți degetul mare în capătul flipper al cozii și forțați carnea. Crăpați ghearele cu partea plată a unui cuțit sau a unui cracker de homar; scoateți carnea. Tăiați aproximativ carnea de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Pentru LegarePentru Legare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se transferă într-un castron și se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Între timp, bateți maioneza, 4 linguri de unt topit și sucul de lămâie rămas într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați carnea de homar și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Încălziți o tigaie sau o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Periați exteriorul chiflelor de hot dog cu 2 linguri de unt topit. Prăjiți chiflele până când sunt ușor aurii, aproximativ 1 minut pe parte. Împărțiți salata de homar printre chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog BunHot Dog Bun
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Stropiți cu restul de 1 lingură de unt topit și presărați cu frunzele de țelină și sarea de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
11
Fotografie de Con Poulos

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și el locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Pinson Freres Chablis Montmain Premier Cru. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 55 de dolari.
Domaine Pinson Freres Chablis Montmain Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Montmain Premier Cru
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista