Rulouri de dovlecei la grătar cu ierburi și brânză
Rulouri de dovlecei la grătar cu ierburi și brânză este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1551 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Dacă aveți suc de lămâie, dovlecei, brânză de capră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 99%. Încercați Rulouri de dovlecei la grătar cu ierburi și brânză, Rulouri de cartofi cu dovlecei la grătar cu brânză de capră, și Zucchini blinele cu ierburi și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aruncați feliile exterioare de dovlecel și periați restul feliilor cu uleiul pe ambele părți. Condimentează cu sare și piper.
Așezați pe un grătar preîncălzit sau o tigaie pentru grătar timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau până la licitație.
Într-un castron mic combinați brânza de capră, frunzele de pătrunjel și sucul de lămâie, zdrobind cu o furculiță.
Puneți 1/2 linguriță de amestec de brânză la aproximativ 1/2 inch de la capătul unei felii de dovlecel. Se acoperă cu câteva frunze de spanac și 1 frunză mică sau jumătate dintr-o frunză mare de busuioc.
Rotiți-vă și așezați cusătura în jos pe un platou. Repetați cu restul feliilor de dovlecel.