Rulouri De Cină Cu Ierburi Proaspete
Proaspete role cina plante medicinale necesită în jurul valorii de 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 137 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină de pâine, apă caldă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri De Cină Cu Ierburi Proaspete, Rulouri De Cină Cu Plante Medicinale, și Rulouri De Cină Cu Plante Medicinale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia și zahărul în 1 cană de apă caldă.
Lăsați să stea până la crem; aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de drojdie cu lapte, ouă, sare, unt, pătrunjel, arpagic și 4 căni de făină.
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul s-a strâns. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ungeți două tigăi de copt de 9x13 inch. Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în 24 de bucăți. Formați fiecare piesă într-o bilă rotundă și așezați-o în tigăile pregătite. Acoperiți rulourile cu o cârpă caldă și umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mic, bate ușor albușul de ou cu 2 linguri de apă; perie ou se spală peste blaturi de role.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc.