Rulouri De Cină Cu Gheață

Rulouri De Cină Cu Gheață
Rulouri de cină Icebox ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 637 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de drojdie activă, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri De Gheață, Bunico?s Icebox Rolls, și Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă clocotită peste scurtare și următoarele 2 ingrediente în vasul unui mixer electric cu suport electric și se amestecă până se topesc scurtarea și zahărul și sarea sunt complet dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Lăsați să stea 10 minute sau până la aproximativ 11
3
Între timp, combinați drojdia și apa caldă într-o cană de măsurare lichidă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
4
Adăugați amestecul de drojdie și oul la amestecul de scurtare; bate la viteză mică până se combină. Adăugați treptat făina, bătând la viteză mică 2 până la 3 minute sau până când făina este amestecată și aluatul este moale și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
5
Așezați aluatul într-un vas ușor uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 1 minut). Formați ușor aluatul în bile de 60 (1 inch); așezați 3 bile de aluat în fiecare cană de 2 tigăi de briose ușor unse cu 12 căni. (Veți umple doar 20 de căni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Ungeți rulourile cu jumătate de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
8
Acoperiți tigăile cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute până la 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți rulourile timp de 8 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Ungeți cu untul topit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 35 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Revista