Rulouri De Cină Cu Gheață
Rulouri de cină Icebox ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 637 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de drojdie activă, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri De Gheață, Bunico?s Icebox Rolls, și Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită peste scurtare și următoarele 2 ingrediente în vasul unui mixer electric cu suport electric și se amestecă până se topesc scurtarea și zahărul și sarea sunt complet dizolvate.
Lăsați să stea 10 minute sau până la aproximativ 11
Între timp, combinați drojdia și apa caldă într-o cană de măsurare lichidă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Adăugați amestecul de drojdie și oul la amestecul de scurtare; bate la viteză mică până se combină. Adăugați treptat făina, bătând la viteză mică 2 până la 3 minute sau până când făina este amestecată și aluatul este moale și neted.
Așezați aluatul într-un vas ușor uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 1 minut). Formați ușor aluatul în bile de 60 (1 inch); așezați 3 bile de aluat în fiecare cană de 2 tigăi de briose ușor unse cu 12 căni. (Veți umple doar 20 de căni.)
Ungeți rulourile cu jumătate de unt topit.
Acoperiți tigăile cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute până la 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 40
Coaceți rulourile timp de 8 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Ungeți cu untul topit rămas.